Ако не можете да најдете решение за вашите проблеми во нашата База на знаења, можете да поднесете тикет со избирање на соодветниот сектор подолу.


 واحد فنی: (بررسی و حل مشکلات فنی)

برای دریافت اطلاعات و یا بررسی مشکلات فنی خود از این بخش استفاده نمایید.

 واحد فروش: (مشاوره , خرید)

سوالات خود در مورد خدمات طنین سرور را در این بخش مطرح نمایید.

 واحد دامنه: (پیگیری,ثبت,تمدید دامنه)

موضوعات فنی مربوط به نمایندگی دامنه و هاست را از این بخش پیگیری فرمایید.

 واحد مالی

برای بررسی مشکلات مالی، درخواست یا پیگیری فاکتور، درخواست تمدید، ارتقا یا سفارش سرویس از این بخش استفاده نمایید.

 واحدطراحی وب

خدمات طراحی وب و پشتیبانی وب سایت های طراحی شده

 امور نمایندگان

تمامی پشتیبانی های مورد نیاز برای همکاران و نمایندگان عزیز